Sponsorer

Banner

Formand
Frank Gätje
Præsentation
Jeg er 43 år og bor i Vinum med min kone og 4 børn. Alle er hos os i Skærbæk Svømmeklubben.
Jeg er træner/co-tæner til konkurrence hold de sidste 4 år og er ansvarligt for deres stævner. Et par gang om året er jeg som dommer på forskellige stævner. Desuden er jeg formand i ledelsen siden sommer 2013.
Fra 1982 til 1996 var jeg selv aktiv konkurrence svømmer og har arbejdet som træner, svømme representant og medlem af bestyrelsen i en tysk svømmeklub.
Se hele beskrivelsen
Aktivitetsformand
Maibritt Svane Rasmussen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Økonomiformand
Susanne Petersen
Præsentation
Susanne er 45 år, bosat i Skærbæk sammen med sin mand og deres datter. Da Susanne selv har gået til svømning i Skærbæk Svømmeklub i hendes unge år og hendes datter er aktiv i klubben på 10 sæson, er det helt naturligt for Susanne at være aktiv i Skærbæk Svømmeklubs bestyrelse. Susanne er valgt ind i bestyrelsen i 2013 som suppleant og er nu økonomiformand. 
Se hele beskrivelsen
Suppleant
Julie Petersen
Præsentation

Julie er 17 år og går på Tønder Gymnasium. Hun har gået til svømning siden hun var 5 år, så at være i svømmehallen er en del af hendes liv. Julie har været træner siden 2013. Hun har deltaget i forskellige kurser for at lære nyt i forhold til stilarter, lege i vandet samt at undervise. Hun svømmer selv på hold i SSK. Hun er valgt ind i bestyrelsen i 2017 som suppleant. 

Se hele beskrivelsen
Maibritt Monska
Præsentation

Se hele beskrivelsen