Sponsorer

Banner

Formand
Maibritt Monska
Præsentation

Se hele beskrivelsen
Aktivitetsformand
Maibritt Svane Rasmussen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Økonomiformand
Susanne Petersen
Præsentation
Susanne er 45 år, bosat i Skærbæk sammen med sin mand og deres datter. Da Susanne selv har gået til svømning i Skærbæk Svømmeklub i hendes unge år og hendes datter er aktiv i klubben på 10 sæson, er det helt naturligt for Susanne at være aktiv i Skærbæk Svømmeklubs bestyrelse. Susanne er valgt ind i bestyrelsen i 2013 som suppleant og er nu økonomiformand. 
Se hele beskrivelsen
Suppleant
Frank Gätje
Præsentation
Jeg er 44 år og bor i Vinum med min kone og 4 børn. Hele familien svømmer i Skærbæk Svømmeklubben.
Jeg er træner/co-tæner til ungdoms hold de sidste 6 år og er ansvarligt for deres stævner og arrangementer. Et par gang om året er jeg som dommer på forskellige stævner. Desuden var jeg formand i SSK-ledelsen fra 2013 til 2018 og nu er jeg suppleant.
Fra 1982 til 1996 var jeg selv aktiv konkurrence svømmer og har arbejdet som træner, svømme representant og medlem af bestyrelsen i en tysk svømmeklub. Siden 2017 er jeg medlem i DGI Sønderjyllands Svømmeudvalg som stå for stævne og event organisation her i Sønderjylland.
Se hele beskrivelsen
Julie Petersen
Præsentation

Julie er 17 år og går på Tønder Gymnasium. Hun har gået til svømning siden hun var 5 år, så at være i svømmehallen er en del af hendes liv. Julie har været træner siden 2013. Hun har deltaget i forskellige kurser for at lære nyt i forhold til stilarter, lege i vandet samt at undervise. Hun svømmer selv på hold i SSK. Hun er valgt ind i bestyrelsen i 2017 som suppleant. 

Se hele beskrivelsen