Sponsorer

Banner

Værd at vide
 
Her er nogle informationer for at alle kan have en god træningsoplevelse i svømmeklubben
 
Med Kontingentet køber man ikke en ydelse; man køber en medlemskab i vores forening. Det betyder at man selv skal bidrage med at skæbe en sjov og lærerig oplevelse på det hold man deltager. Derfor forudsætter vi at børn lige som voksene forholder sig sådan at det kan lykkes for alle.

Speciell skal der nævnes
- at man normalt deltager på det hold som man er tilmeldt (og kun på det)
- at man skal følge trænerens anvisning
- at man opfør sig ordenlig (ikke drille andre, lade andre udtale, ikke snakke grimt, ikke forstyr undervisning…)
- at svømmeren selv vil deltage på holdets aktivitæter (vi er ikke en passnings tilbud !!!!!!!)
- at man informerer sig først på vores hjemmeside om alt rund om klubben før man ringer til træner / bestyrelsen (vi er over 600 medlemmer og pt. kun 1-2 ved telefonen, når alle har kun en enkelt spørgesmål... )

Hos talent hold gælder oven i:
- at forældre gerne må give en extra hånd med organisation rund om stævner (kørsel, hjælp træner i hallen hved stævner, osv)

Hos konkurrence hold ønsker vi:
- at per svømmerfamilie en forældredel ta´ en uddannelse (4 timer en lørdag aften) som tidstager og kører 3 til 4 gang om året med som official. Klubben betaler alle kurser / uddannelser. Alternativ er der også andre opgaver som skal klares (skrive artikel til lokalavis incl. fotos,...)

Så er der også et par helt almindlige ting:

Omklædning er tilladt 10 min. før træningen starter. Forældrene er ansvarlig for deres børn når de møder op for tidligt. I må ikke være i svømme hallen uden træner eller livredder.
 
Husk at vaske jer grundigt, uden badetøj.

Forældre må gerne kigge på første gang. Efterfølgene henviser vi til Cafeteria (hvis ikke der er aftalt noget andet). Derfra kan man også holde øje med de små, og samtidig nyde en kaffe eller lignende.


 
Ved ændring af telefonnr. eller adresse ændres det venligst i jeres profiler her på hjemmesiden eller oplyses til bestyrelsen (s-s-k@gmx.com, i må også gerne ringe til os), ellers kan vi ikke informere jer når fx. træning bliver aflyst pga. dårligt vejr. 

 
I skoleferie er der ikke træning

Prøvetimer: vi kan ikke tilbyder prøvetimer hvor man bar kommer og prøver lidt, men der er et alternative:
Opret en profil til jer, tilmeld jer til ønskede hold og betal. Når i efter de første 2 gange fra tilmeldingsdatoen ikke ønsker at deltage alligevel, henvender i jer til vores bestyrelse (mail@s-s-k.dk eller ring) og i få det fulde beløb refunderet. Efter prøvetiden refunderer vi ikke længere beløbet (men ta´ en snak med os hvis i ikke kan deltage pga. længervarende sygdom).

Når i kommer til træningen uden at være tilmeldt er der 3 muligheder:
1. Holdet er fyldt, i kan ikke være med.
2. Det kan ske at andre tilmelder sig foran jer, selvom i var til prøvetræning og har sagt til træneren at i gerne vil være med! Vi reservere ikke pladser, ligegyldigt hvad træneren har sagt.
3. I er heldig, det først nævnte sker ikke og i få en plads på holdet når i melder jer til efter prøvetræningen.
Desuden er man ikke forsikret igennem klubben eller fritidscenter når man ikke er tilmeldt medlem!

Når enkelte svømmere forstyrer undervisningen kan de blive bortvist fra vandet af træneren.