Sponsorer

Banner

Mål og visioner

 

Vi arbejder for vores visioner!
 
Vores vision er, at integrere børnehaver og SFO lidt mere i foreningen.
 
Vi er stolte af, at kunne meddele, at det lykkedes aldeles godt. Langt mere end 100 børn fra forskellige institutioner, fra den nordlige del af Tønder kommune, er medlem hos os og der er rigtig mange som bliver. Der skulle oprettes flere børnehold i svømmeskolen for at give dem plads.
 
Det lykkedes også at vinde flere frivillige trænere og hjælpetrænere. Vores nye „ansættelsespolitik“ begynder at betale sig. Med denne politik har vi sikret, at vi kun få de hjælpere som er interesseret i jobbet og ikke kun i at tjene hurtig et par kroner.
 
I 2015/16 blev der investeret mere end 120.000 kr. i nye redskaber og ind til videre mere som 50.000 i videruddannelse af vores personale.


Visioner i fremtiden

En ny vision er at tiltrække flere medlemmer i aldersgruppen mellem 18 og 50.
Vi vil etablere nye hold, hvor der bliver arbejdet med polestænger, trampoliner og musik. Det hele skal blive markedsført i sammenarbejde med DGI og Skærbæk Fritids Center.
 
Der blev ønsket flere hold til den nævnte aldersgruppe også for mænd. Tiltænkt er aquapole boksning, triatlon eller en aqua-cykling hold.

Desuden skal vi arbejde på at de konkurrerende tilbud fra Skærbæk Fritidscenter bliver lavet om til en frugtbart sammenarbejde hvor begge parter kan vinde noget.
Vi er begyndt at tilbyde inspirationskurser og uddannelser også til andre klubber. Her skal tilbudet udvides og sammenarbejdet med DGI og Dansk Svømmeunion styrkes.
 
Vi skal deltager ved DM i foreningsudvikling. Mål er at vi bliver endnu mer attraktiv til medlemmer såsom frivillige.