Velkommen til Skærbæk Svømmeklub

 
Kære alle
 
Så er vi startet på den nye svømmesæson 2014 / 2015, det er super lækkert med så stor tilslutning. Vi har stadig enkelte pladser, så det er stadig muligt at tilmelde sig her på siden.
 
Har du en profil fra sidste sæson, logger du ind på samme profil og melder til det ønskede hold. Husker du ikke koden, så kontakt os endelig, så kan vi hjælpe dig igang. Vi opfordrer til at du også lige tjekker at dine info´s (tlf., e-mail, adresse) stadig er up to date.
 
Er du ny bruger, opretter du en profil, og får dermed adgang til til- meldingen. 
 
Vi anbefaler når du opretter din profil at trykke "ja tak" til at modtage nyhedsbrev. Du vil ikke opleve at få mails hele tiden, men det er rart for dig at modtage når vi har noget vigtig at fortælle (sæsonstart osv).
 
Skal du tilmelde dit barn eller børn, er det hvert barn der skal have en profil. Flere personer MÅ IKKE tilmeldes via samme profil, dette gælder også på familieholdet hvor ALLE i familien skal have oprettet en profil og tilmeldes holdet. Det er for os meget vigtig at vide at det er den rette svømmer og info vi har på det enkelte hold..
 
 
Har du problemer med tilmeldingen eller bare spørgsmål, så kontakt Mette på tlf. 2211 8188 eller Frank 2623 8892 (efter kl. 19.30)
 
 

  
      
 
             

Seneste nyheder


Resultatlister:
2. Turneringsstævne
 
1. Begynderstævne
 
 
Billeder fra
2. Turneringsstævne er i galleri klik her
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsorer
 
 
 
Banner