Velkommen til Skærbæk Svømmeklub

 
Kære alle
 
Så er vi startet på den nye svømmesæson 2014 / 2015, det er super lækkert med så stor tilslutning. Vi har stadig enkelte pladser, så det er stadig muligt at tilmelde sig her på siden.
 
Har du en profil fra sidste sæson, logger du ind på samme profil og melder til det ønskede hold. Husker du ikke koden, så kontakt os endelig, så kan vi hjælpe dig igang. Vi opfordre til at du også lige tjekker at dine info´s (tlf., e-mail, adresse) stadig er op to date.
 
Er du ny bruger, opretter du en profil, og får dermed adgang til til- meldingen. 
 
Vi anbefaler når du opretter din profil at trykke "ja tak" til at modtage nyhedsbrev, ikke at det er noget du vil blive spamet med, men for at kunne modtage når vi har noget vigtig at fortælle (sæsonstart osv).
 
Skal du tilmelde dit barn eller børn, er det hvert barn der skal have en profil. Flere personer MÅ IKKE tilmeldes via samme profil, dette gælder også på familieholdet hvor ALLE i familien skal have oprettet en profil og tilmeldes holdet. Det er for os meget vigtig at vide at det er den rette svømmer og info vi har på det enkelte hold..
 
 
Har du problemer med tilmeldingen eller bare spørgsmål, så kontakt Mette på tlf. 2211 8188 eller Frank 2623 8892 (efter kl. 19.30)
 
 

  
      
 
             

Seneste nyheder

Invitation til 1. Begynder-stævne i Aabenraa er send ud, se under event.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsorer
 
 
 
Banner